Kontakt podaci

Dva Brata
Anice Boskovic 6
OIB: 11443394992
+385 95 904 57 99
[email protected]

Načini plaćanja

Na našem Web shopu plaćanje možete izvršiti na slijedeće načine:

  • karticama online (Visa, MasterCard, Maestro)

Izjava o sigurnosti

HT PayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između HT PayWay sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Izjava o privatnosti

Dva Brata se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Dva Brata i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Završne odredbe

Prihvaćanjem ovih uvjeta kupnje kupac pristaje na odredbe ovih uvjeta te prihvaća da oni čine sastavni dio ugovora.

Potvrdom narudžbe Kupac potvrđuje da je pročitao Uvjete poslovanja, da se s njima slaže te da oni čine sastavni dio Ugovora o kupnji.

Izmjene uvjeta korištenja

Dva Brata zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja internetskih stranica u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave, te nije niti će biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu danom objave na ovim internetskim stranicama.

Općeniti uvjeti poslovanja

Dva Brata je obrt u sustavu PDV-a – Taksi prijevoz na vodi

Naši tim brine se kako bi kupac uvijek bio zadovoljan i kako bi dobio kupljene artikle putem naše web stranice na vrijeme.

U slučaju bilo kakvih problema prilikom kupovine na našem web shopu slobodno nas kontaktirajte putem telefona +385 95 904 57 99 ili email adrese: [email protected], a naš tim će vam pomoći u otklanjanju problema.

×